понеділок, 13 березня 2017 р.

Відбувся фінальний тур ІІ етапу ХVI Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2017» та національний тур Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів «INFOMATRIX-2017».

Завершився фінальний тур ІІ етапу ХVІ Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2017» та національний етап Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів «INFOMATRIX-2017». До Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді приїхали 154 конкурсанти, представивши 125 авторських програмних і апаратних рішень для обчислювальних систем. Як і у попередні роки організаційно-масові заходи відбулись за підтримки провідної ІT-компанії «Скайлайн Софтвер», оператора програмного забезпечення 1С в Україні, Державної служби інтелектуальної власності, державного підприємства «Український інститут інтелектуальної власності».
Відкрито вісім категорій: 1)«Web розробки», 2)«Анімаційні. Короткометражний фільм», 3)«Анімаційні», «Комп’ютерне мистецтво» 4)«Прикладні» та «Інструментальні», 5)«Навчальні», 6)«Ігрові», 7)«Системні» і «Спеціального призначення», 8)«Моделі», «Макети та опис», «Апаратне управління», «Функціональні пристрої», «Рòботи» у складі 15 підсекцій.
Компетентне журі визнало переможцями тринадцять індивідуальних та командних проектів. Двадцять чотири авторські розробки вибороли друге і двадцять вісім — третє призові місця. Всі учасники фіналу номіновані дипломами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, а І, ІІ і ІІІ місця — призами від генеральних координаторів Чемпіонату «Екософт».
Серед переможців, зайняте ІІ місце у категорії "ПРОГРАМУВАННЯ", наш учень 3 курсу групи 3 опр - Дребєзов Денис Олегович. 
Разом з викладачем Рословим Олексієм Олександровичем вони прийняли участь в змаганнях, з розробкою навчальної програми по мові програмування PASCAL. Під час проведення змагань розробкою Дениса зацікавилися викладачі різних навчальних закладів, і він із задоволенням поділився навчальною програмою з ними, також Дениса запросили навчатися до декількох вищих навчальних закладів.
Побажаємо Денису подальших успіхів і перемог. 

Немає коментарів:

Дописати коментар